Grejer på gång...

23/5/2018

I helgen var vi publika för första gången. Det var roligt att prata livspussel med besökare på Företagardagarna i Ängelholm. Många blev jätteintresserade av våra färdigrätter i matkasse. Mina ovetenskapliga muntliga undersökningar gav vid handen att dessa personer (allt från singlar, barnfamiljer till pensionärer) verkligen är intresserade av mat. God mat, bra mat, hälsa och miljö. Men kämpar med att få till det i vardagen. När jag berättade att de genom att beställa våra matkassar också hjälper till att minska matsvinnet såg alla det som positivt. Samma sak dagen därpå då vi gästade fantastiska butiken Matkooperativets vårmarknad i Helsingborg. Det finns otroligt många engagerade människor och många önskade att vi skulle sälja vår mat i butiken. Vad tycker du?

Kom och träffa oss! Nästa gång på Matsvinnsfestivalen under Malmö garden show 1/6. Välkommen!
 

 

 

 

 

PS. Om du inte vill missa nyheter om oss och våra aktiviteter och erbjudanden - skriv in din epostadress längst ner på sidan så skickar vi vårt nyhetsbrev cirka en gång i veckan. Du ser också våra bokade aktiviteter i kalendern här intill.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

Går det att äta krokiga morötter?

March 9, 2018

1/1
Please reload

Senaste inlägg

July 18, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Följ oss på Facebook
  • Facebook Basic Square

© 2018 by Rescued Food | Helsingborg

  • Facebook - svarta cirkeln