Ängslig, ängsligare ängsligast

12/3/2018

 

Jag har börjat inse att halva grejen med detta projekt är att skapa debatt. Att lyfta frågan och peka på de svårigheter som finns. För de finns. Om inte reellt så mentalt. Nu har till exempel köket som vi skulle vara i dragit sig ur. Av ängslighet för "vad som skulle kunna hända". Det var en jurist som avrådde. Jurister är jättebra på det de gör, men de fokuserar på risk. De som har tillsynsansvaret i denna fråga - livsmedelsinspektörerna - har gett grönt ljus för länge sen. Jag har också förstått att en del handlare slänger mat av rädsla för att det SKULLE kunna vara något fel. Precis som vissa konsumenter gör när Bäst före-datum är nära eller passerats. Handen på hjärtat - häller du ut mjölk eller yoghurt baserat på datummärkningen utan att ha luktat och smakat? PS. Vi har nytt kök på gång. Jag berättar snart mer.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

Går det att äta krokiga morötter?

March 9, 2018

1/1
Please reload

Senaste inlägg

July 18, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Följ oss på Facebook
  • Facebook Basic Square

© 2018 by Rescued Food | Helsingborg

  • Facebook - svarta cirkeln